Cautare

308 de rezultate pentru "clasament liga1" (5.92 secunde)
In acest clasament lucrurile nu mai stau la fel de bine pentru Romania, tara cu cel mai ieftin litru de benzina din Europa, potrivit statisticilor disponibile.
Evaluarea brandurilor romanesti prezente pe piata este dificila deoarece nu exista un clasament intocmit in functie de forta acestora si de valoarea adaugata pe care o aduc in economie.
Distanta fata de zona Herastrau-Nordului, ce ocupa urmatoarea pozitie in clasament (cu 2.470 de euro pe metru patrat util), s-a micsorat insa considerabil in perioada analizata:
Potrivit unui clasament publicat de Reporteri fara frontiere, Romania in 2019 ocupa locul 47 in clasamentul liberatii presei, mult in urma Norvegiei sau Finlandei, care ocupa primele locuri, al Jamaicai (8), al Estoniei si Portugaliei (locurile 11 si 12) si este devansata de regatul Tonga din Pacificul de Sud (45) si de Chile (46).
Imi doresc ca echipa pe care o antrenez sa urce in clasament. Va depinde in principal de noi, de starea de sanatate, de forta de munca si de increderea capatata in acest an.
Cirtu a mers la egal Sorin Cirtu a pregatit Pandurii in doua mandate, in perioada 2008-2010, si, cu 1,31 puncte pe meci, este al doilea intr-un clasament al celor mai performanti tehnicieni.
Scorul inregistrat, 25-9, 25-21 si 25-18, arata ca oltencele nu au avut probleme cu adversara, mai slab pozitionata in clasament.
Craiova se afla pe ultimul loc in clasament, cu 2 puncte, iar sambata va juca impotriva echipei HC Zalau, ocupanta locului doi.
In ultimele doua meciuri de clasament, formatia craioveana a pierdut din nou in fata rusoaicelor din Moscova, apoi, pentru locul sapte, a trecut de sportivele de la En Garde Tallin (Estonia).
Desi avem probleme medicale in lot, jucatorii s-au mobilizat si au reusit o victorie foarte importanta atat in clasament, cat si pentru moral, pentru ca am intrerupt o lunga serie de insuccese".
Cele doua formatii sunt vecine de clasament: Craiova se afla pe locul sase, cu 23 de puncte, iar bucurestencele ocupa locul sapte, cu 19 puncte, iar rezultatul partidei este important in perspectiva play-off-ului.
In acest clasament se mai afla si Ioan Igna, pe locul 147, cu zece puncte. Italianul Pierluigi Collina, cu 191 de puncte, este cel mai bun arbitru din ultimii 25 de ani, fiind urmat de germanul Markus Merk (184 puncte) si de danezul Kim Milton Nielsen (159 puncte).
In clasament conduce in continuare Real Madrid, cu 55 de puncte (21 de jocuri), urmata de FC Barcelona - 48 de puncte (22 de jocuri) si de Valencia - 37 de puncte (21 de jocuri).
Elevele lui Bogdan Burcea se afla pe ultimul loc, cu doar patru puncte in clasament, dar spera ca in retur vor aduna suficiente puncte pentru a se mentine in Liga.
In cazul in care va fi plasat sub administrare judiciara, decizie care ar putea fi data in patru-cinci zile, Rangers va fi sanctionata cu pierderea a zece puncte in clasament.
Cele doua echipe sunt vecine de clasament, Craiova ocupa locul 7, Steaua - 8, fiind departajate la setaveraj, iar castigatoarea disputei va fi aproape sigura de calificarea in play-off-ul competitiei.
In luna ianuarie, capitanul echipei craiovene si-a fracturat degetul mare de la mana dreapta la un antrenament si a avut nevoie de repaus. SCM-U ocupa locul 13 in clasament, cu 24 de puncte, inregistrand sase victorii si 12 infrangeri.
Cand a venit oferta pandurilor, nu am ezitat, o echipa cu o clasare mai buna in clasament decat 'U' Cluj", a declarat pentru site-ul oficial al clubului, Bogdan Ungurusan.
Ardelenii ocupa locul trei in clasament, cu 33 de puncte, la fel ca formatiile de pe primele doua locuri, "U"
In urma acestei victorii, SCM-U Craiova a facut schimb de loc cu Dinamo in clasament. Craiova e pe 11, cu 29 de puncte, iar Dinamo pe 12, cu 28 de puncte.
google-analytics.com